Gepersonaliseerde eyecatchers

Wij maken onder andere naambordjes, naamplaatjes, deurhangers, (verwisselbare) acrylaat blokken, topkaarten, menukaarten, L-standaards en plafondhangers. Deze producten kunnen worden vervaardigd uit alle materialen (géén karton) in alle maten en diktes zoals deze te zien zijn op onze materialen pagina. Denk aan acrylaat, alubond, hout, PVC en polystyreen. De materialen kunnen worden gelaserd, gefreesd, bedrukt, gegraveerd, gebogen en verlijmd. Er zijn dus tal van mogelijkheden. Bent u op zoek naar een display? Dan verwijzen we u graag door naar onze website www.madrenedisplays.nl.  De minimale afname is 50 stuks (bij voorkeur hele platen).

Acrylaat blokken

Er zijn verschillende manieren om uw product te presenteren. De acrylaat blokken worden voornamelijk gekozen bij de exclusievere productpresentaties. De blokken zijn gemaakt van helder acrylaat wat ervoor zorgt dat op een subtiele wijze alle aandacht naar het te presenteren product zal gaan. Er zijn veel verschillende maten en soorten mogelijk.

Awards

Naambordjes

Naambordjes gemaakt van oa. acrylaat, plexiglas, alubond, PVC etc. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer onderhoudsvriendelijk product.

Deurhangers

Wij leveren gepersonaliseerde deurhangers. Zeer geschikt voor hotels, horeca, reclamecampagne of gewoon ter promotie. Voornamelijk gemaakt van hard PVC of Polystyreen.

Topkaart

De topkaarten zijn verkrijgbaar in ieder formaat. De kunst van een goede topkaart is zijn opvallendheid. Een topkaart geeft extra attentiewaarde aan uw product of dienst met als doel de verkoop te bevorderen. Let op: wij maken géén topkaarten van karton.

Letters

Menukaart

Een kunststof menukaart is praktisch in gebruik, voor zowel binnen als buiten. Wij produceren onze kunststof menukaarten van stevig materiaal. Hierdoor blijven ze mooi vlak en krullen niet om.

L-Standaard

Gebruik deze kaarthouder om uw producten en diensten te presenteren. Geschikt voor bureau of balie presentatie. Enkelzijdig te gebruiken en eenvoudig verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig materiaal en gepolijste zijkanten.

Plafondhangers

Plafondhangers zijn een eenvoudige manier om een actie in een winkel kenbaar te maken en komt u overal tegen. In bouwmarkten, warenhuizen en in de detailhandel. De plafondhangers worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes.

Aparte vormen

Wij laseren en frezen alles in iedere gewenste vorm.

Verwisselbare kast zijstukken

De verwisselbare zijkanten zijn in allerlei vormen en maten te laseren en frezen.

Montage

Naambordjes worden meestal bevestigd met afstandhouders, deze zorgen ervoor dat het naambordje vrij van de muur komt te hangen. De benodigde bevestigingsmaterialen (zoals bijv. muurpluggen, afstandshouders en sierdopjes) kunnen worden meegeleverd.