Habraken 2330
5507 TL Veldhoven
Ma - Vrij
8:30 - 17:30
+31(0) 40 - 251 00 10

Corona (Covid-19) preventie producten

Plano Plastics heeft een uitgebreid assortiment corona (covid-19) beschermingsproducten ontwikkeld.

Er bestaan diverse oplossingen voor bijvoorbeeld kantoren en bedrijfspanden. Denk hierbij aan:

-Bureau spatschermen / kuchschermen
-Verplaatsbare scheidingswanden, eventueel akoestisch.
-Looprichting stickers en vloerstickers “houd afstand”
-Desinfectiezuilen

Spatschermen / kuchschermen:

Voor balies en kassa’s zijn er speciale oplossingen. Voor receptiebalies, infobalies en kassa’s hebben wij spatschermen. Deze zijn ook bekend als kuchschermen, plexiglas scherm of acrylscherm. Deze spatschermen vangen gevaarlijk vocht op dat een virus kan bevatten. Doordat het scherm zich tussen beide personen bevindt, fungeert het ook als barrière scherm. Men doet automatisch een stapje terug.
Wij leveren hangende en staande kuchschermen. De staande schermen kunnen met of zonder uitsparing worden geleverd. Dit kan handig zijn, wanneer u bijvoorbeeld documenten wilt uitwisselen, maar ook voor bijvoorbeeld een manicure of pedicure kan het een uitkomst zijn.

Terrasscherm coronaproef

Plano Plastics levert veilige schermen voor kantoor en horeca. Gemaakt van plexiglas dat met twee klemmen snel en makkelijk een scheiding kan maken op bijna elke tafel, bank en bar. In diverse maten te verkrijgen, ook gepersonaliseerd. De klemmen zijn gemaakt van sterk staal, vast te zetten met een simpele draaiknop.

Plexiglas-schermen voor buiten én binnen. Dat is dé oplossing voor horecazaken in coronatijd.

  • Covid scherm cafe Daan-6-errasscherm coronaproe -lr

Kuchscherm kantoor

Ook voor bureau’s hebben we professionele transparante afscheidingen van kunststof die eenvoudig te monteren zijn door 3 platen in elkaar te schuiven.

Persoonlijke bescherming en hygiëne.

We hebben een zeer klantvriendelijke desinfectiezuil in ons assortiment. De zuilen worden standaard geleverd met een bestickering met tekst en een instructie hoe de handen te wassen.
Deze kan desgewenst aangepast worden denk aan bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren en logo. De zuilen zijn zo ingericht dat je de handen boven op de zuil kunt reinigen met desinfectie middel. Daaronder bevindt zich een houder voor een grote rol papier om de handen mee droog te maken. Onder in de zuil is een uitsparing gemaakt waar een vuilnisbak in gezet kan worden, zodat het papier ook direct kan worden weggegooid.

Deze desinfectiezuilen zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

Looprichting en afstand stickers:

Wij printen elke opmaak die u wenst, bijvoorbeeld pijlen of vloerstickers “houd afstand”. Zo bepaal je de looprichting in je winkel, kantoor of ander type bedrijf. Pijlen op de vloer hebben een hoge attentiewaarde en zorgen ervoor dat mensen herinnerd worden om afstand van elkaar te houden. Onze vloerstickers kenmerken zich door hoge kwaliteit, extra beschermende toplaag en voorzien van antislip. Dit moet er voor zorgen dat het enkele weken en zelfs maanden geschikt is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of andere varianten neem dan contact met ons op.