Habraken 2330
5507 TL Veldhoven
Ma - Vrij
8:30 - 17:30
+31(0) 40 - 251 00 10

Kuchscherm / baliescherm

  • Baliescherm-groot staande voet- Antie corona - bescherming - besmetting coronavirus
  • Kuchscherm grijs transparant Van der Valk

Doordat de ‘anderhalve meter samenleving’ zeker nog de rest van dit jaar actueel blijft, worden bedrijven en instanties gevraagd om mee te denken over hoe hier mee om te gaan. Bezoekers en medewerkers vinden het lastig om zich aan de 1,5 meter richtlijn van het RIVM te houden.

Plano Plastics heeft diverse kuchschermen bedacht die op kantoren, in de horeca, winkels, scholen, terrassen, etc. ingezet kunnen worden om eenieder te beschermen tegen het verspreiden van het virus. Door het plaatsen van kuch/balieschermen wordt de kans op verspreiding aanzienlijk verlaagd. Deze schermen zijn gemakkelijk te verplaatsen en bieden de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht. Met stevige staanders of hangend. Gemaakt van de professionele plexiglas variant SAN XT 4 of 5mm.

In deze bewegende tijden van Covid19 is de vraag naar acryl en polycarbonaat sterk gestegen en zijn er tekorten ontstaan. Door hier snel en adequaat op in te spelen, zijn wij als Plano Plastics in staat deze materialen als een van de weinige direct uit voorraad te leveren. Wij in formeren u graag naar de mogelijkheden.