Habraken 2330
5507 TL Veldhoven
Ma - Vrij
8:30 - 17:30
+31(0) 40 - 251 00 10

Alucobond

Hoogwaardig, veerkrachtig en uniek van uiterlijk – ALUCOBOND® staat voor een duurzame constructiekwaliteit met de hoogste creatieve normen. Het gevelmateriaal onderscheidt zich door zijn uitstekende producteigenschappen zoals precieze vlakheid, verschillende oppervlakten, kleuren en uitstekende vormbaarheid.

Meer info

Acrylaat

Helder, weersbestendig en eenvoudig te bewerken. Leverbaar in veel kleuren en uitvoeringen. Toepassingen: lichtreclames, displays en zeefdruk.

Meer info

PET-G

Een co-polyester plaat met superieure vacuümeigenschappen en mechanische eigenschappen. PET-G is goed bedrukbaar, goed vormbaar, goede brandeigenschappen en is slagvast.

Meer info

PC

Polycarbonaat onderscheidt zich van andere kunststof plaatmaterialen door de combinatie van optische zuiverheid en zéér hoge slagvastheid. Het is een nagenoeg onbreekbare plaat, koud te buigen en te zetten.

Meer info

Aluminium Sandwichpaneel

Ook bekend als: Dibond, Alupanel, Vibond, Prepanel. Sterk en slagvast materiaal met prima bewerkingsmogelijkheden, toepasbaar zowel binnen als buiten. Veelal gebruikt als reclame/gevelbord of verwerkt in de stand en displaybouw.

Meer info

SAN

SAN is een hard, stijf en transparant materiaal. SAN wordt gekenmerkt door een goede chemische bestendigheid, stabiliteit, hoge hittebestendigheid en een goede verwerkbaarheid. San Acrylaat kan grote overspanningen aan, is UV bestendig en glashelder.

Meer info

HPL

High Pressure Laminate plaat; waarvan de kern bestaat uit in fenol gedrenkt papier dat onder hoge temperatuur en zeer hoge druk wordt samengeperst tot plaatmateriaal. De toplagen bestaan uit melamine.

Meer info

PVC-hardschuim

Een echte allround reclameplaat en is licht van gewicht. Deze plaat is special voor direct digital printing. Toegepast in displays, reclameborden en panelen.

Meer info

PVC-hard/vol

Chemisch bestendig en zelfdovend. Gemakkelijk verwerkbaar. Te verkrijgen in wit en grijs. Toepassing: opvangbakken en electriciteitskasten.

Meer info

HIPS

Hoogslagvast Polystreen is een stevig plaatmateriaal met meer dan uitstekende zeefdruk- en thermo-vorm eigenschappen. HIPS wordt toegepast bij displays en poster ondergrond.

Meer info

PE

Polyethyleen heeft goede chemische en anti-vochtopname eigenschappen.

  • HDPE 300: laskwaliteit, dichting, zwart of naturel
  • HMPE 500: voeding – snijplaat, broodplank, wit / roodbruin
  • UHMPE 1000: hoge slagvastheid en slijtageweerstand wit, zwart, groen. (Werkstoff S, Murtfeldt): glijstrippen