Habraken 2330
5507 TL Veldhoven
Ma - Vrij
8:30 - 17:30
+31(0) 40 - 251 00 10

Overname Starfoto door Plano Plastics

Mooi nieuws

Plano Plastics heeft een mooie stap gemaakt in zijn ontwikkeling om u als relatie nog beter te bedienen. Per 1 juli heeft Plano Plastics het bedrijf StarFoto overgenomen.

De overname van StarFoto zorgt voor een verbreding van het portfolio door Plano Plastics. Door het bundelen van de krachten kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten nog beter bedienen volgens Michiel van Rijsingen, directeur van Plano Plastics. Deze overname zorgt ervoor dat we onze producten en diensten nog verder in eigen huis verwerken. Door het combineren van de verschillende productietechnieken zullen er nieuwe innoverende eindproducten ontstaan.

StarFoto heeft zich in de voorgaande jaren ontwikkeld van fotolaboratorium tot een kwalitatief hoogstaand printbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het realiseren van elk concept en ontwerp voor zijn relaties. StarFoto is net als Plano Plastics een echt productiebedrijf. De markten waarvoor StarFoto producten maakt zijn:

• Retail & Food
• Interieur & Design
• Musea
• Fotografie & expositie
• Reclame & signing
• Beurs & Standbouw

StarFoto zal tot december 2018 gevestigd zijn op het vertrouwde adres in Bladel. Hierna zal StarFoto verhuizen naar het nieuwe pand van de Plano Group nabij Eindhoven Airport. Hier wordt op dit moment een nieuw pand gebouwd van 12.000 vierkante meter. Wij zullen u hierover de komende maanden blijven informeren.

Wanneer u meer wilt weten, over positieve gevolgen die deze stap heeft voor u als bestaande of toekomstige relatie van Plano Plastics, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Michiel van Rijsingen