De klik tussen Plano Plastics en Plexiglas.nl

plexiglas - op maat acrylaat -plexiglas afwerken

Plexiglas.nl is één van de afnemers van Plano Plastics. Het jonge bedrijf is gevestigd in het Gelderse Lienden en maakt grote sprongen.

 

Van puur plexiglas naar kunststofspecialist

Waar het begon met puur plexiglas, is Plexiglas.nl inmiddels uitgegroeid tot een webshop gespecialiseerd in allerlei kunststoffen. En ze zitten niet stil in Lienden, het assortiment wordt continu aangevuld.

Naast plexiglas behoren polycarbonaat, aluminium composiet, Alucobond®, HPL/Trespa®, kanaalplaten, golfplaten en lichtkoepels inmiddels tot het assortiment. Maar ook voor bevestigingsmaterialen, lijmproducten, reinigingsmiddelen en polijstproducten speciaal voor kunststof bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres.

Een gemoedelijke en vlekkeloze samenwerking

Sinds 2020 hebben Plexiglas.nl en Plano Plastics de handen ineen geslagen. Het begon met grote orders coronaschermen en inmiddels komt het grootste deel van het plaatmateriaal bij Plano Plastics vandaan. “Het is een gemoedelijke en vlekkeloze samenwerking met een hoge gunfactor. Als Plano Plastics een kleine order binnenkrijgt, verwijzen ze de klanten door naar ons. En wij sturen vervolgens grote orders weer door naar Plano Plastics. Een wisselwerking dus!”, zegt André van Dijk, eigenaar van Plexiglas.nl. “We helpen elkaar groeien en er is een goede zakelijke, maar ook persoonlijke klik.”

Niet alleen particulieren kunnen bij Plexiglas.nl terecht, maar ook zakelijke afnemers die kleine oplagen nodig hebben. Komt er een grote opdracht binnen? Dan zoekt Plexiglas.nl de samenwerking weer op met Plano Plastics. Ook Plexiglas.nl levert maatwerk. Het op maat zagen van een plaat is zelfs kosteloos. Maar ook voor bewerkingen als boren, frezen, schuin zagen of graveren draaien ze hun hand niet om. Kortom, een dynamische webshop die de producten van Plano Plastics weer een stapje dichterbij de klant brengt.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.