Habraken 2330
5507 TL Veldhoven
Ma - Vrij
8:30 - 17:30
+31(0) 40 - 251 00 10

Uitnodiging opening nieuwbouw 

In mei 2019 opende Plano Plastics de deuren van het nieuwe pand in Veldhoven! Om dit heugelijke feit alsnog te vieren nodigen wij u uit om bij de officiële opening aanwezig te zijn op vrijdag 8 mei a.s. vanaf 14.00 uur aan de Habraken 2330 te Veldhoven.

Plano Plastics is van oudsher een hecht familiebedrijf wat opgericht is in Mierlo. Het bestaat ondertussen al 25 jaar, waarvan het 23 jaar op de Hurk in Eindhoven gevestigd is geweest. Door de enorme groei was het noodzaak om naar een groter pand te verhuizen. Dit moderne pand is speciaal voor Plano Plastics en haar klanten ontworpen en is van alle benodigde faciliteiten voorzien, waaronder een compleet geautomatiseerd magazijn. Mede dankzij deze nieuwe locatie kan Plano Plastics haar klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en verrassen met innovatieve oplossingen.

Tijdens deze dag zorgen we voor een borrel om de opening op feestelijke wijze met elkaar te vieren. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om rond te lopen en ons nieuwe pand te bewonderen. Onze medewerkers leiden u graag rond en geven uitleg over de verschillende afdelingen.

Aanmelden
Om een inschatting te kunnen maken van het aantal gasten, vragen we u om via onderstaande link vóór 15 april a.s. aan te geven of u bij de opening aanwezig bent.
We hopen u op deze feestelijke dag te mogen verwelkomen.
Graag tot 8 mei!

Inschrijven opening